Over AIRTRON

Uw bedrijfskritische installaties... Onze zorg

In de huidige economie klimaat zijn de bedrijfskritische installaties onderwater van ernstig belang binnen uw organisatie. Voor de koeling of verwarming van het bedrijfspand, maar ook voor voor de luchtbehandeling of simpelweg de elektriciteit. 

Dergelijke systemen worden als normaal beschouwd en als altijd aanwezig en werkend. Met het juiste onderhoud is dit inderdaad vanzelfsprekend. Airtron specialiseert zich in het onderhoud van bedrijfskritische installaties en ondersteunt uw bedrijf dan ook graag.

Naast grootschalige projecten beheren en onderhouden wij ook kleinere airco systemen, warmtepompen, ketels en luchtafzuigingsystemen.

Wij specialiseren ons als totaal leverancier met alle benodigde kennis om uw installatie te installeren, aan te sluiten op het stroomnet en in werking te stellen. Daarna volgt ons onderhoud waarin wij periodiek uw systeem nakijken en eventueel updaten en schoonmaken.

Bij storingen staan wij ook 24×7 voor u klaar.

Uw installatie in uw woning

In uw woning installeren wij alle installaties om uw wooncomfort verder te verbeteren. Van Airco tot zonneboiler en van Warmtepomp tot het updaten van uw meterkast. Airtron staat voor u klaar om op korte termijn uw installatie te installeren en in werking te stellen. Met korte doorlooptijden en professionele installateurs helpen wij u snel en professioneel.


Onze diensten

Onderhoud

Onderhoud aan installaties verzorgen wij op maat. Neem contact met ons op om te bepalen wat er gedaan moet worden.

Airco installatie

Koeling van uw bedrijfspand of woning. Met onze specialisten en korte levertijd kunnen wij uw koelwensen snel realiseren.

Zonnepanelen

Besparen op uw maandlasten voor elektriciteit? Zonnepanelen zijn de uitkomst voor u. Onze specialisten installeren panelen maar verzorgen ook de aansluiting in uw bedrijfspand of woning.

Meterkast optimalisatie

Een nieuwe groep of een volledig nieuwe meterkast? Wij verzorgen dit graag voor u met onze STEK monteurs

Warmtepompen

Deze winter een warmtepomp in huis om van het gas af te gaan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Installatietechniek

Onze specialisten installeren bij u op locatie de door uw gewenste apparatuur, installaties of leidingen aan.

Hulp nodig?

Laat uw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op en geven u kosteloos advies over uw situatie.